Aankondigingen

Arthy Lie's Taekwondo

1 week 4 days ago

Zaterdag 2 December j.l. werden in de Chinese Sporthal de ind. Natinale kampioenschappen 2017 afgewerkt. Het geheel had een een zeer sportief verloop. Onze atleten hebben ook deze keer hun best gedaan om goede partijen te leveren. Wij van de leiding feliciteren alle winnaars en zijn zoals gewoonlijk zeer trots op onze atleten, Dit succes dragen wij wederom op aan onze Hemelse Vader die steeds ervoor zorgt dat wij goed mogen presteren en ons altijd zal blijven beschermen.

Arthy Lie's Taekwondo

2 weeks 5 days ago

Foto's Best Of the Best TKD. Tournament Aruba 11 November 2017.

Arthy Lie's Taekwondo

2 weeks 5 days ago

Foto's van het Tag tournament op Curacoa op Zaterdag 4 November 2017. Ons Tag Team 8-11 jr. eindigde op de 3de plaats.

Arthy Lie's Taekwondo

1 month 1 hour ago

Dinsdag j.l. arriveerde het team van de taekwondoschool van Arthy Lie in ons land na op Aruba mee te hebben gedaan aan een internationaal trainingskamp en een internationaal Tae-Kwon-Do Tournament :”The BEST OF THE BEST TAE-KWON-DO TOURNAMENT 2017” Op dit toernooi waren 11 landen aanwezig waarvan de meeste met leden van hun nationale selektie deelnamen. De deelemende landen waren Uraguay, Chili. Columbia, Peru, Brazilie, Venezuela, de VS, Curacoa, Jamaica, Suriname en Aruba. Ondanks het sterk bezet veld waren onze atleten toch in staat om in hun klasse goed te presteren. Het eindresultaat was dan ook zeer goed te noemen. Samaaki Pinas, Katungi Pinas, Leon Thakoer,Ocean Nasio,Shakira Pawirodimedjo en Cadence Gummels ( GOUD) Germar Altman, Jair Jagroep , Rivano Mac Donald , Ravanelli Van Genderen en Santouscha Morman (ZILVER) Ivana Smit en Jared Chin Sie Jen (BRONS). Ook behaalde Suriname de eerste prijs in de Overall klasse, werd Leon Thakoer uitgeroepen tot beste Junior fighter en Arthy Lie tot de beste coach van het toernooi. Samaki en Katungi Pinas vielen het meest op bij de aanwezige coaches vanwege hun vechtstijl en technieken. Ondanks grote blunders van de scheidsrechters waarbij enkele van onze vechters flink werden benadeeld (Germar Altman en Jair Jagroep) is het team in staat geweest wederom de Surinaamse vlag hoog te houden. Ook het trainingskamp was voor onze atleten zeer leerrijk en konden ze de nieuwste ontwikkelingen aangeleerd krijgen door ervaren instrukteurs. Het totaal Surinaams team bestond uit 22 personen(inclusief begeleiders)

Arthy Lie's Taekwondo

1 month 1 week ago

Na de deelname van onze jeugdselektie aan het Int. Tag Tournament op Curacoa,is het nu de beurt van de oudere en meer ervaren vechters van onze sportschool zich te meten op het grootste en bekendste TKD toernooi van Aruba, het BEST OF THE BEST TKD TOURNAMENT 2017. Voorafgaand aan dit toernooi zullen onze atleten ook meedoen aan een Trainingskamp verzorgd door Amerikaanse en Koreaanse instrukteurs. De selektie zal deze keer bestaan uit 22 Personen, Natuurlijk wensen wij onze studenten wederom heel veel succes toe.

Arthy Lie's Taekwondo

1 month 1 week ago

Ons Tag Team(8-11 jr) is momenteel op Curacao om mee te doen met het Internationaal Tag Tournament dat vandaag wordt afgewerkt. De deelnemende landen zijn Suriname, Aruba, Curacao, Venezuela en Haiti. Om 17.00 u lokale tijd zullen onze vechters hun eerste partij vechten. Dit keer heeft de leiding van de school gekozen voor een zeer jong team dat nog geen internationale ervaring bezit,maar desondanks ervoor wilt gaan. Het team staat onder leiding van Guillaume Fredison en Gavin Cats. Ons team bestaat uit Minzi Pokie, Adarsh Curcut, Ishaan Kanhai, Imani, Raghoenath, Ashiq Laismohamedkhan en Jayden Chan. SUCCES!

Arthy Lie's Taekwondo

1 month 2 weeks ago

Beste ouders en studenten, de nationale ind. kampioenschappen van de STA die op Zaterdag 4 November 2017 afgewerkt zouden worden zijn verschoven naar Zaterdag 2 December 2017. Wij van de leiding zullen u op de hoogte blijven houden.

Arthy Lie's Taekwondo

1 month 3 weeks ago

Geachte Ouders/verzorgers/studenten, In verband met Divali is er vandaag geen training. De lessen vangen morgen weer aan. Een fijne dag aan u allen toegewenst.

Arthy Lie's Taekwondo

1 month 3 weeks ago

Op Zaterdag 4 November 2017 zullen in de Chinese sporthal de Nationale TAekwkndo Kampioenschappen worden afgewerkt. De wedstrijden beginnen precies om 9.00 u. Vechters en begeleiders op tijd aanwezig zijn. Van 2 t/m 13 November 2017 zullen 2 selekties van de school Suriname vertegenwoordigen op Toernooien op Curacoa en Aruba. De selektie die naar Curacoa vertrekt is 12 man groot en zal meedoen aan een internationaal Tag Team Tournament. De groep die naar Aruba zal vertrekken is wat groter en bestaat uit 26 personen. Zij zullen participeren op het grootste en bekendste toernooi op Aruba nl Het Best Of the Best TKD tournament. Voorafgaand aan dit toernooi zullen onze atleten participeren aan een Trainingskamp ,waar Amerikaanse en een Koreaanse instukteur de trainingen zullen verzorgen. De leiding van de school wenst aan alle participanten veel succes toe.

Arthy Lie's Taekwondo

3 months 1 week ago

Beste ouders en studenten, in verband met de vakantie is onze sportschool gesloten van Woensdag 6 September t/m Zondag 8 oktober 2017. De eerste lesdag na de vakantie is maandag 9 Oktober 2017. De studenten die mee doen aan de geplande buitenlandse toernooien moeten de lessen wel bezoeken op de Maandag en Donderdag en wel vanaf 19.30 u. De leiding van de school wenst aan een ieder een gezegende vakantie toe en hopen u allen weer veilig terug te zien op maandag 9 oktober 2017.