Nationale clubkampioenschappen 8 keer op rij.

In de Chinese Sporthal werden de Nationale Clubkampioenschappen afgewerkt. Dit toernooi behoort tot een van de belangerijkste toernooien georganiseerd door de Surinaamse Taekwondo Associatie. Aan dit toernooi hebben alle bij de STA aangesloten scholen deelgenomen.In de verschillende leeftijds en gewichtsklassen probeerden de atleten van de verschillende scholen de zo nodige overwinningen voor hun school binnen te halen.

clubkampioenschappenHet ontbrak niet aan de nodige spanning en konden de aanwezigen wederom genieten van zeer spannende wedstrijden.

Clubkampioenschappen Arthy Lie ontvangt uit handen van de secretaris van de STA dhr. S. Markiet de kampioenstrofee
Arthy Lie ontvangt uit handen van de secretaris van de STA dhr. S. Markiet de kampioenstrofee

Sinds de introduktie van de Clubkampioenschappen door de STA in 2010, is het de school van Arthy Lie steeds gelukt de hoofdprijs in de wacht te slepen.

Dit jaar dus voor de 8ste keer op een rij. Schoolhouder Arthy Lie is zeer tevreden over de prestaties van zijn studenten en over de goede organisatie van dit toernooi.Deze overwinning draagt hij wederom op aan de Hemelse Vader.De eindrangschikking; 1. Arthy Lie’s Taekwondo. 2. Yu-Sin.3. Eric Lie’s taekwondo